Her er hvad nogle af mine klienter siger de har fået ud af deres coachsessioner

Jeg synes det var spændende, givtigt og lærerigt at blive coachet. Det var lidt irriterende med de vedholdende spørgsmål, når svarene ikke var skarpe nok, men det betyder kun at det kan være svært at reflektere og selv komme frem til løsningen. Så her er coaching netop brugbart ift. ‘Ikke at kunne slippe udenom’ 😊 Det fungerede godt for mig at gå. Synes du var meget nærværende og god til at lytte og gav gode redskaber til at jeg kan arbejde videre med de emner vi vendte.

Dorte Bruun Andersen

Greve, november 2018

Jeg har netop modtaget en dejlig besked fra en klient om, at hun nu har været røgfri i 14 måneder, og at det er coachingen, der har gjort det muligt for hende. Klienten fortæller, at hun ved, at hun aldrig kommer til at ryge igen.

Anonym

Frederiksberg, januar 2018

Susanne er særdeles professionel i sin coaching. Susanne holder fuldstændig fast i de mål, jeg selv sætter op, ved hele tiden at udfordre mine egne ord ordret. Jeg er overbevist om at det netop er det, der gør at jeg har handlet med det samme på de mål, jeg har arbejdet med.

På 1. session var et delmål at kontakte 5 instanser - dette havde jeg gjort i løbet af de 2 efterfølgende dage - delmål, som havde stået på min to-do-liste i måneder, men ikke var blevet gjort!

På 2. session var målet et rygestop - dette rygestop holder stadig efter 3 uger. Susanne gentager og gentager og gentager - lige før det bliver irriterende, alt hvad jeg har sagt, men det er det, jeg tror på har hjulpet mig. Det at høre tingene tilstrækkeligt mange gange til, at jeg ikke falder i igen.

På 3. session har vi arbejdet med trøstespisning, og lur mig om ikke også jeg kan holde fast i dette mål om ikke at overspise 3 timer hver aften? Jeg tror på det!

Jeg vil varmt anbefale Susanne som en professionel og omsorgsfuld coach.

 

Ulla Matzen

Frederiksberg

Susanne var god til at holde mig fast i mit mål under hele samtalen. Det gjorde at jeg fik følelsen ned i kroppen og at motivationen gradvist kom tilbage til mig under sessionen.

Lone Husted Tykgaard - certificeret coach v/Husted-Tykgaard Coaching

Esbjerg

Spørgsmålene ved de 2 sessioner har flyttet fokus og flyttet på noget i mig selv. Den positive tilgang til mine omgivelser er blevet meget bedre. Jeg har nogen gange behov for at tænke efter og samtalerne har vist mig, at det er ikke et svaghedstegn – tværtimod.

Jane Kvist

København

Jeg er så glad for det, jeg fik ud af min 1. session og arbejder motiveret med mit vægttab gennem kost og styrketræning samt en styrket bevidsthed om, hvor vigtigt det er, at jeg taber mig.

Mette Kirkegaard

Solrød Strand

Please reload