Har du ondt i dine relationer?

Oplever du et anspændt forhold til nogle eller alle dine familiemedlemmer eller er der ting, der er brug for at blive sagt til dem eller andre der står dig nært?

Det er smertefuldt at have udfordringer med sine relationer. Der er usagte ting der fylder i dit indre. Det er svært at overskue sammenkomster, fordi de er svære at være i, og du skal bruge ekstra meget energi for at holde ud at være i situationerne.

Der kan være ting din far/mor/søster/bror eller andre nærtstående har sagt til dig, da du var lille eller meget ung, som gjorde dig ked af det og som du ikke kan slippe. Den ked af det følelse kommer tilbage til dig, hver gang du er sammen med den person, der har sagt det til dig. Men ubevidst skjuler du det, fordi det er svært at sigt højt. Det usagte fylder mere og mere i dig og giver dig en dårlig relation til den person, der tidligere har sagt noget, der ramte dig. 

Der er også situationer i dit voksenliv, hvor du undlader at sige til andre, hvis de har såret dig - du tier, fordi det er nemmest, men det fylder inde i dig og går ikke væk af sig selv. 

Du kan havne i konflikter, der er svære at klare, fordi du undlader at sige hvad du mener og hvad du føler. Konflikterne bliver derfor ikke løst, men kun din modpart får sagt hvad han/hun mener, og du står tilbage med følelsen af ikke at slå til.

Jeg hjælper dig med at se på de situationer, der har fyldt i dit indre siden din barndom og ungdom og hjælper dig med enten at finde mod og motivation til at tale om situationerne med den person, der har sagt noget til dig eller til at slutte fred med fortiden.

Jeg hjælper dig med at give dig værktøjer til fremover at sige det du har brug for at sige, så du er tro mod dig selv.