Har du lyst til at gå i en anden retning eller mangler du at finde din retning?

Du har været i samme branche i flere år og trænger til at prøve noget andet, trænger til luftforandring og nye udfordringer.

Du har måske haft en lille drøm, en mavefornemmelse, du ikke har turde lytte til og årene er gået med at blive i det velkendte trygge. 

Du er ikke helt glad for det du arbejder med i dag og dine opgaver keder dig. Du får ingen energi af det du beskæftiger dig med i dag.

Der er mange grunde til at vi bliver i det der er velkendt og trygt. En af grundene er, at det er svært at bevæge os uden for vores komfortzone. Vi føler at der er mange ting, der forhindre os i at gøre det vi allermest drømmer om.

Drømmer du om at starte på noget helt nyt og gå i en anden retning? Eller har du brug for at din gamle drøm bliver vakt til live igen og du opnår at udleve den?

Jeg hjælper dig med at få øje på det, der holder dig tilbage for at gå efter det du drømmer om og det du brænder for. Jeg hjælper dig med at finde frem til konkrete handlinger, der gør det muligt for dig at opnå det du drømmer om. 

Har du ikke fundet din karrierer vej endnu, så hjælper jeg dig også med at finde ud af hvad du inderste inde gerne vil og hjælper dig gennem konkrete handlinger til at opnå resultater, der gør at du kan komme videre med din karrierer.