Jeg gør en forskel for dig

Jeg har arbejdet med personlig udvikling i en hel del år.  Det var motivationen for at arbejde med mig selv, der førte mig til coachuddannelsen. Det har været en fantastisk spændende rejse og coachuddannelsen har skabt en langt dybere indsigt for mig og en forståelse for, hvordan vi ubevidst kan blive fastholdt i uhensigtsmæssige negative mønstre uden selv at vide hvorfor.

Under coachuddannelsen blev jeg coachet af en certificeret coach, og jeg både følte og mærkede hvordan coaching hjalp mig af med negative tanker og uhensigtsmæssige mønstre og gav mig troen på mig selv. Tidligere troede jeg ikke at jeg var god nok og at det jeg gjorde ikke var godt nok, men coaching har hjulpet mig med at indse at det ikke er sandt og at den fejlagtige opfattelse af mig selv ikke er rigtig. Coaching har skabt stor forandring i mit liv, så jeg nu kan være mig selv og stå ved mig selv uden at betvivle mit værd.

Coachuddannelsen har styrket min dybe indre passion for at gøre en forskel for dig. Jeg brænder for at hjælpe dig med at genfinde din styrke, din motivation for at gå efter din drøm, nå et mål eller skabe indsigt i din egen personlige udvikling og helt grundlæggende at finde dit inderste potentiale frem.

Ved coaching opnår du mere selvindsigt om dine egne styrker og svagheder og derved bliver mere af dit potentiale frigjort til at opnå både store og små mål.  

Jeg støtter dig i at være bevidst om dine vigtigste værdier og hjælper dig med at opnå det du drømmer om.