Føler du dig ikke god nok?

Følelsen af ikke at være god nok opstår i mange forskellige situationer og dine egne tanker forstærker din følelse af ikke at være god nok. Det er tanker som:

  • Jeg kan ikke finde ud af noget, fordi jeg ikke er dygtig nok - de andre er dygtigere end mig.

  • Jeg opnår aldrig det jeg inderst inde drømmer om.

  • Jeg kan ikke finde ud af at holde fast i det jeg gerne vil.

  • Jeg når aldrig mit mål, hver gang jeg sætter mig et mål kan jeg ikke finde ud af at fuldføre det.

  • Jeg laver hele tiden fejl - jeg kan ikke finde ud af at gøre noget rigtigt.

  • Jeg ved ikke hvad jeg vil i livet, fordi jeg kan jo ikke noget særligt.

Måske genkender du nogle af eksemplerne her eller du har andre lignende tanker. Tanker som fastholder dig i følelsen af ikke at være god nok. Tanker som taler grimt om dig selv og dit værd.

Følelsen af ikke at være god nok sidder dybt i dig. Den grundlæggende årsag til at du ikke føler dig god nok kender du ikke altid, den er der bare og den ødelægger meget for dig. Den fastholder dig i et mønster, der gør at du ikke får udnyttet dit fulde potentiale. For du har et stort potentiale, som du kan bruge til at opnå dine drømme og nå dine mål. Dit potentiale er din styrke, så forestil dig hvor meget uudnyttet potentiale du har og ikke bruger, fordi du tænker og føler at du ikke er god nok. Det kan du ændre ved at fjerne følelsen af ikke at være god nok og ved at ændre dit tankemønster.

Det hjælper jeg dig med via coaching. Vi arbejder med årsagen til, at du har følelsen af ikke at være god nok, vi finder frem til hvor følelsen stammer fra og du opnår at ændre dit mindset og bliver bevidst om dit eget værd og dit potentiale. Du opnår at slippe følelsen af ikke at være god nok og derved udnytte dit fulde potentiale til det du drømmer om og ønsker i dit liv.