#HAR DU MASKE PÅ – eller er du dén du er?

Kender du det?


Jeg var i mange år ”den pæne pige”. Jeg turde ikke sige min oprigtige mening og jeg fulgte ikke mine inderste følelser. Jeg turde ikke sætte grænser, fordi jeg var bange for hvad andre tænkte om mig, eller bange for at miste dem jeg havde i mit liv.


Jeg havde maske på – det var smertefuldt!


Til sidst kunne jeg ikke mærke hvad jeg egentlig selv følte. Det skabte forvirring i mit liv, og jeg var mere ked af det end glad.


Jeg har ikke maske på mere og mit liv er ikke smertefuldt mere – tværtimod!


Coaching gjorde det muligt for mig at finde mit oprindelige autentiske jeg, og være den jeg er uden filter. Nu er livet meget nemmere at leve og langt bedre end før.


Jeg tør være mig og hele mig uden maske

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle