JEG ER PÅ EN REJSE💫💫💫

- det har jeg været i mange år. En rejse som er en personlig udviklingsrejse. Jeg har haft mange drømme og meget jeg gerne ville opnå – det er der stadig😀

I mange år troede jeg ikke det var muligt at opnå mine drømme og ønsker. Coaching har åbnet op for nye muligheder og har gjort det muligt for mig at træde ud af min komfortzone og gøre ting, jeg før ikke havde det nødvendige mod til og ikke troet muligt.

Jeg drømte om at bo ved vandet – det gør jeg nu. Jeg drømte om at finde manden i mit liv – han er i mit liv nu💫 Efter 32 år på samme arbejdsplads tog jeg springet og fik et nyt arbejde og jeg har fået arbejdsglæde og dejlige kolleger og ikke mindst anerkendelse for min indsats. Jeg har altid gerne ville cykle på arbejde og derved få daglig motion – nu cykler jeg 17 km hver dag. Og jeg kunne blive ved med at nævne ting, der har ændret sig i mit liv og som coaching har banet vejen for.

En af min mangeårige drømme går nu i opfyldelse😀. Jeg havde ellers for længst tænkt, at det var en drøm der nok aldrig gik i opfyldelse. Det var der masser af grunde til. Det kunne være farligt og drømmen var alt for dyr og jeg havde ikke så mange penge. Derfor havde jeg opgivet min drøm på forhånd. Men coaching har lært mig at der er masser af muligheder for at opnå det jeg ønsker mig. Jeg har givet slip på at det kunne være farligt for mig, og jeg har givet mig råd til at gå efter min store drøm – NEW YORK😊Jeg glæder mig så meget og jeg er så heldig, at jeg skal dele turen med min dejlige datter.

Havde du spurgt mig for 5 år siden, om jeg ville besøge New York sammen med min datter i 2018, så havde svaret været et klart nej! Jeg ville ikke have troet det var muligt. Men coaching har gjort det muligt.

Jeg er på mit livs rejse, og jeg har drømme og ønsker jeg gerne vil opnå og dette er en af mange.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle