Hvad drømmer du om og udlever du din drøm?

Jeg havde engang en drøm, men så kom der så meget andet i vejen for min drøm, som jeg måtte forholde mig til - faktisk det vi kalder livet! Men jeg har stadig drømmen. 

Har du en drøm, en lille spirende følelse i maven, som du gemmer væk fordi livet er i gang med så meget andet? Eller har du en drøm, som du er meget bevidst om, men som aldrig rigtigt er blevet til noget?

Det er essentielt at forfølge sine drømme og at undlade at prøve at forfølge det du drømmer om kan føre til et utilfredsstillende og ulykkeligt liv.

Så hvordan kan vi overhovedet undlade at følge vores drømme, når det er så vigtigt? Ja, det er et godt spørgsmål, fordi når det er så vigtigt for os, hvorfor går vi så ikke "bare" efter drømmen?

Jeg hjælper dig med at finde frem til årsagerne til at du ikke går efter din drøm og hvorfor det indtil nu ikke er lykkedes dig at følge drømmen og udleve den. Når du bliver bevidst om årsagerne som forhindre dig i at udleve din drøm, så arbejder vi med hvordan du kan føre din drøm ud i livet og fastholde at udleve drømmen.

Jeg glæder mig til at høre hvad du drømmer om.